ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».

12/08/2015

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγροτικής Ασφαλιστικής εκδήλωση του γραφείου πραγματογνωμόνων ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε., με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Στρατή με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».
Η εκδήλωση με τις αναφορές των ομιλητών κατέληξε να είναι και τιμητική για την εν γένει προσφορά του Παναγιώτη Στρατή ως Οικονομολόγου –Πραγματογνώμονα στην ασφαλιστική αγορά.
Συντονιστής της εκδήλωσης εκ μέρους της ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε. ήταν ο κ.Γαλάνης Ιωάννης και κύριοι ομιλητές ο κ Φιλίππου Κωνσταντίνος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Αγροτικής Ασφαλιστικής και ο κ. Καραβίας Γεώργιος, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα θερμότερα λόγια, τόσο για τη χρηστικότητα του βιβλίου του Παναγιώτη Στρατή, όσο και για την προσφορά του ιδίου ως Οικονομολόγου – Πραγματογνώμονα στην Ασφαλιστική αγορά.
Για τον συγγραφέα του βιβλίου και την εν γένει προσφορά του μίλησαν επίσης με παρέμβασή τους στην εκδήλωση ο κ. Βερτόπουλος Κωνσταντίνος, ανώτατο στέλεχος της ALLIANZ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε, ο κ. Ξηρογιαννόπουλος πρώην Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Ευθύμιος Κερμελής.
Ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Στρατής Παναγιώτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής του να γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο και ανέπτυξε το περιεχόμενό του κατά ενότητες με λεπτομέρεια, ευχαριστώντας παράλληλα τόσο τους ομιλητές για τις αναφορές τους στο πρόσωπό του και την χρηστικότητα του βιβλίου, όσο και το πολυάριθμο ακροατήριο που τον τίμησε με την προσέλευσή του.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.